10 Şubat 2014 Pazartesi

Kars Kasari Hakkinda Bilmemiz Gerekenler

1-Peynirin bulunduğu kabın havasını almayı unutmayın, küfü erken dönemde fark edin ,kağıt havluları değiştirmeyi kesinlikle unutmayın. Peynir günden güne değişebilir ancak sonuçlar lezzet açısından olumlu olacaktır 2-Peynirleri tüm yüzeylere,çiğ gıdalara ve diğer döküntü partiküllere temastan koruyun.Eğer kontamine olursa ılık suda yıkayıp kuruladıktan sonra yukarıdaki kurallara uygun şekilde saklayın 3-Küf büyümeye başlayınca yağdan önce peyniri bitirecektir. Daha sonra aşağı kenarlarda yağ bozulmaya ve acılaşma şekillenmeye başlayacaktır. Küf peyniri zehirli hale getirmez ama kötü tat oluşmasına sebep olur. Naylon poşetlerde saklamayın.

Mersin Oto kiralama Mersin rent a car 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder